Elkezdödött a 2016-17 bajnokság

2016. szeptember 14., 13:41

Sziasztok!
Több korosztályunknak is elkezdődött a 2016/17-os szezon!
U16-os csapatunk csütörtökön hazai pályán fogadta a Lukácsháza csapatát az idény nyitón! 
Szezon eleji formát mutatva, ha nehezen is de kicsikarta a győzelmet Janzsó Laci bácsi legénysége!
Az ellenfél kétszer is megszerezte a vezetést, de csapatunk nagyot küzdve kétszer is felállt a vesztes állásból Janzsó Bence találataival és a mérkőzés vége felé közeledve a 84.percben Szilas Balázs góljaival a vezetést is megszereztük és ezzel 3-2-es végeredményt beállítva!
Az biztos, hogy helyzetkihasználásban nagyot kell javulni a folytatásban!
Több jó teljesítmény is volt és ami örömteli hír, hogy bemutatkoztak új játékosok is akik az U13-as csapatból kerültek fel és először játszottak nagy pályás mérkőzést!
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp…

Szombaton Roli bácsi / U13 / és Ákos bácsi / U11 / csapatai léptek pályára Vépen az I. Bozsik-Tornán!
Fiataljaink ügyes futballozva élvezetes mérkőzéseket játszottak ellenfeleikkel!
U13-as korosztály eredményei:
UFC KŐSZEG - Lukácsháza : 2-0
UFC KŐSZEG - Vép : 1-2
UFC KŐSZEG - Grundball : 1:1 
Oklevélben részesült játékos: Balogh Krisztofer

Sárdy Roli bácsi összegzése: 
Összeségében elégedett vagyok a látottakkal! A labdakihozatalokat szenzációsan oldottak meg a srácok, erre nem lehet egyetlen egy panaszom sem. A kapu előtti szituációkban még le kell pontosítani a játékunkat valamint a védelem helyezkedési hibákat kell meg kiiktatnunk a játékból! Van min dolgozni, de megyünk tovább! Ez a fél év mindenképpen ezek kiküszöbölésére valamint pontosítására fog elmenni, hogy minél hatékonyabb legyen a játékunk!
A mai napon több játékosnak is adhattam volna a legjobbnak járó oklevelet. Mégis Balogh Krisztoferre esett a választásom. Úgy gondolom, hogy csapatkapitányhoz méltóan futballozott a mai napon. Mint támadásban mind védekezésben maximálisan kivette a részét, rengeteget futott es minden meccset biztatta es hajtotta a társait. Ezt is várom el tőle.

U11-es korosztály eredményei : 
UFC KŐSZEG - Lukácsháza : 4-1
UFC KŐSZEG - Söpte: 5-0
UFC KŐSZEG - Grundball: 1-1
UFC KŐSZEG - Vép: 2-1 
Oklevélben részesült játékos: Mészáros Márk

Horváth Ákos bácsi összegzése:
Elégedett vagyok az első közös tornánkkal és ami mindig örömteli egy edzőnek, hogy kaptam vissza azokból a dolgokból amiket az elmúlt hetekben gyakoroltunk edzéseken! Hibák természetesen voltak, de még nagyon az elején járunk és biztos vagyok bent, hogy meglesz ennek a gyümölcse hisz egy olyan csapatom van aki szeret futballozni, edzésre járni és vevő a munkára!
Az egész csapat jól teljesített, egytől-egyig mindenki, bárkinek adhattam volna az oklevelet a csapatomból, a mai napon Mészáros Márk kapta ezt az elismerést! Nehéz döntés volt hisz legszívesebben mindenki kapott volna tőlem, sokáig gondolkodtam is mire választ adtam a bozsikos koordinátornak!

A héten csütörtökön U16-os csapatunk lép pályára! 
A bajnokság 2.fordulójában Csepregre látogatnak!
Ellenfelünk az első fordulóban Kemenesalja csapatától 3-0-ás vereséget szenvedett, bízunk a sikeres folytatásban amihez leginkább az kell, hogy jobban futballozzunk mint azt tettük a nyitó fordulóban!
Vasárnap délelőtt pedig a legkisebb korosztályaink/ U7 és U9/ számára kezdődik meg a Bozsik-Torna Lukácsházán!

HAJRÁ UFC KŐSZEG!!
Vissza az előző oldalra!
UFC Kőszeg - Magyar